Ретки се музичарите кои можат да се пофалат како ги продале влезниците за концерт со месеци однапред. Дорис Драговиќ 9,10 и 11 Октомври- концертна сала Ватрослав Лисински (Загреб).Преполн храм музика три дена по ред” потврда” за вредност на кариера  која трае три децении.