“Моје Пролече” е новиот хит на Јелена Розга кој како спот беше промовиран вчера. Интересно е што тимот Хуљиќ не е учесник во ова дело. Мизиката и текстот се на Емина Јаховиќ, аранжманот на Дарко Димитров а пратечки вокал Антонија Гиговска.