Влезници и по цена од 300 денари беа пуштени во продажба уште минатиот месец, а за оние кои сакаат да уживаат во концертот на Здравко Чолиќ на висока маса, позната и како конопој, со шише алкохол по избор, во продажба се пуштени и ВИП пакети.