Почетна Автори Вести од Радио Гевгелија

Радио Гевгелија

252 Вести 0 КОМЕНТАРИ

НА 15 ЈУНИ, ЗДРАВКО ЧОЛИЌ ЌЕ ЈА ПОЛНИ НАЦИОНАЛНАТА АРЕНА”ТОШЕ ПРОЕСКИ”

Влезници и по цена од 300 денари беа пуштени во продажба уште минатиот месец, а за оние кои сакаат да уживаат...

Сања Долежал за Дујмиќ, љубовта, бунтовништвото …

https://www.youtube.com/watch?time_continue=103&v=KZIz5zvtfx4 Богата кариера на легендатната пејачка на Нови Фосили. Во видеото на Daniel Delale и емисијата Dan...

Happy Birthday за Дорис Драговиќ

Денес роденден...

“Здравје за сите, здравје насекаде”

Денес во Превентинва Здравствена Заштита, се одбележа денот на здравјето, под мото : "Здравје за сите здравје насекаде". Учествуваа децата од ...

АПРИЛИЈАДА 2019

Во организација на Пионерскиот дом и Општина Гевгелија и годинава се организира традиционалната манифестација „Априлијада“ со што се одбележуваат : 1...

СЕЌАВАЊЕ НА ОПАТИСКИОТ ФЕСТИВАЛ !

https://www.youtube.com/watch?v=vgsW41BwiBA

НОВИ 200 ДРВЦА НА БУЛЕВАРОТ ВО ГЕВГЕЛИЈА

На продолжението од Булеварот „Гевгелија“ започна сеидбата на нов дрворед. На булеварот ќе бидат засадени 200 дрвца јавор со што всушност ќе...

91 480