Почетна Автори Вести од Радио Гевгелија

Радио Гевгелија

243 Вести 0 КОМЕНТАРИ

” ДЕТСКИТЕ ИГРАЧКИ ” VONREDNO АНГАЖИРАНИ !

А бе, Роберт Мугабе на 93 годишна возраст го тргнале како-така од Зимбабве. Абе , овие до-животните владетели ( МУГАБЕ пријателот на ТИТО) и ...

ПРЕ КИСНАНО

Цел месец и плус два дена пуминаа уд коа воа на накиснанта слика са бајна на изборто . И сеа шо е работта?  Сеа...

ПРЕС

ПРЕСhttps://www.youtube.com/watch?v=F2AbY5Fu7XU

Тмурно

Тмурно

ПОРАНЕШНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ЈА ЗАДОЛЖИЛ ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА СО ПОВЕЌЕ ОД 6 ( со букви )...

Од извори на социјалните мрежи radiogevgelija.com дознава дека новиот градоначалник на Општина Гевгелија Сашо Поцков имаше видео обраќање до јавноста насловен како ПРЕС. Од...

KОЈ ВЕ УЧИ ТАКА БЕ ?

Општинското основно училиште Владо Кантарџиев наместо фб станица користи личен фб профил. Скандалозно е  како ДОПАЃАЊАТА на   јавната воспитно- образовна институција се претежно ПАРТИСКИ...

ГЕВГЕЛИСКИ ВМРО ДПМНЕ СО СИТЕ СИЛИ ДО СИЛЕН ПОРАЗ!

Губитниците треба да бидат ИНФОРМИРАНИ за грешките во ИНФОРМИРАЊЕТО. Еве, ова гласило кое ИНФОРМИРА во моментов беше згаснат, уништен, испљачкан,заклучен. Единствената ТВ во Гевгелија...

ТОШЕ НАЈДЕ ВРЕМЕ И ЗА РАДИО ГЕВГЕЛИЈА!

Во својата кратка а богата кариера Тоше Проески 4 пати говорше за Радио Телевизија Гевгелија.Како што голем број големи југословенски ѕвезди биле гости во...

АБЕР ДОЈДЕ ОД БОГДАНЦИ !

Благодарение на ФБ групата БУГДАНСКИ БРКУЛЕЖИ БЕЗ БРКАЉКА и администраторот   Јован Џалев се информиравме и за состојбите во Богданци. Имено,во текот на целата кампања...