Почетна Автори Вести од Радио Гевгелија

Радио Гевгелија

252 Вести 0 КОМЕНТАРИ

МАК ФЕСТ 2017

Макфест 2017

ВРЕДНОСТИ: ДОРИС ДРАГОВИЌ

Ретки се музичарите кои можат да се пофалат како ги продале влезниците за концерт со месеци однапред. Дорис Драговиќ 9,10 и 11 Октомври- концертна...

СО ПОСТАВУВАЊЕ НА НОВ СООБРАЌАЕН ЗНАК ЗА КРУЖЕН ТЕК НА СООБРАЌАЈОТ , СЕГА...

Да ги научиме правилата , да не им веруваме на лажговците.

ЗАМИНА УШТЕ ЕДНА ЛЕГЕНДА

ЗМИНА УШТЕ ЕДНА ЛЕГЕНДА

КОЈ ДА ТИ КАЖЕ ?

За време на кампањата во Гевгелија никој ниту прашува  ниту кажува што вода тече низ гевгелиските чешми ? Тоа труењето заврши ? Тоа ешрерихијата...

ЧЕСТИТКИ ЗА ЗАБАВАТА ВО МИРАВЦИ !

Екипа на Радио Гевгелија беше присутна  на роденденската прослава на РОК  КОНЦЕРТ во Миравци. Забавно и весело беше одбележувањето  на 26годишнината на Диско Париз...

САШО ПОЦКОВ Е ИДНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА !

Кандидат за градоначалник на Општина Гевгелија од редовите на СДСМ  е Сашо  Поцков . radiogevgelija.com со задоволство ке го ре-објави и вечерта на 15...

WWW.RADIOGEVGELIJA.COM

Здружението на граѓани Медиа Актив Пресс го РЕ АКТИВИРА Радио Гевгелија. Кој беше Радио Гевгелија ? За оние што не знаат би можеле да...

Општината да го врати РАДИО ГЕВГЕЛИЈА на РАДИО ГЕВГЕЛИЈА

www.radiogevgelija.com е адресата на реактивираното Радио Гевгелија. Пред да започне да информира за се' овој пат Радио Гевгелија ќе започне да информира за себе....