вторник, декември 18, 2018

На денешен ден…

На денешен ден 1984 година беше свеченото отворање на ЗИМСКИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ во Сараево.

Гевгелија 91480

Гевгелија 91480

91480

Од монографијата Гевгелија 100 години град (издадена 1986год.) Фотографија на Живко Јаневски фотограф на (поранешна) НИП Нова Македонија.

91480

Од монографијата Гевгелија 100 години град (издадена 1986год.) Фотографија на Живко Јаневски фотограф на (поранешна) НИП Нова Македонија.

91480

Од монографијата Гевгелија 100 години град (издадена 1986год.) Фотографија на Живко Јаневски фотограф на (поранешна) НИП Нова Македонија.

91480

91 480

ПРЕС

ПРЕСhttps://www.youtube.com/watch?v=F2AbY5Fu7XU